Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SERVICIILOR GLOBSATIP SRL

GlobSatIP oferă un serviciu de abonament care permite membrilor noștri să acceseze prin intermediul internetului și a unui dispozitiv de tip client Sat-IP (“dispozitive GlobSatIP”) a unui Turner de satelit necesar accesării frecvențelor de satelit („Tuner GlobSatIP”) difuzate pe Internet către dispozitive Client Sat-IP conectate la Internet („dispozitive GlobSatIP”).

Acești Termeni și condiții guvernează utilizarea serviciilor dumneavoastră. După cum se specifică în acești Termeni de utilizare, „serviciul GlobSatIP”, „serviciul nostru” sau „serviciul” înseamnă serviciul personalizat furnizat de GlobSatIP pentru accesarea frecvențelor de satelit prin intermediul tuner-ului dedicat, inclusiv toate caracteristicile și funcționalitățile, interfețele, precum și tot software-ul asociat serviciului nostru.

  1. Calitatea de membru

o 1.1. Abonamentul dumneavoastră la serviciile GlobSatIP va continua de la o lună la alta până când va fi anulată la cererea dumneavoastră. Pentru a utiliza serviciul GlobSatIP, trebuie să aveți acces la Internet și un dispozitiv GlobSatIP compatibil și să ne furnizați cel puțin o metoda de plată. „Metodă de plată” înseamnă o metodă de plată curentă, validă și acceptată, care poate fi actualizată și care include plata din contul dvs. către o terță parte prin intermediul cardului bancar. Cu excepția cazului în care vă anulați calitatea de membru cu 5 zile lucrătoare înainte de data de facturarea lunară, ne autorizați să percepem taxa de membru în luna următoare conforma cu metoda dvs. de plată (consultați mai jos „Anularea”).

o 1.2. Putem oferi un număr de planuri de abonamente, inclusiv planuri promoționale speciale sau oferte ale terților în legătură cu furnizarea de produse și servicii proprii. Unele planuri de abonare pot avea condiții și limitări diferite, care vor fi dezvăluite la înscrierea dvs. sau în alte comunicări puse la dispoziția dvs.

  1. Facturare și anulare

o 3.1. Ciclul de facturare. Taxa de membru pentru serviciul GlobSatIP și orice alte taxe pe care le-ați putea suporta în legătură cu utilizarea serviciului, cum ar fi posibilele taxe de tranzacție percepute de banca dumneavoastră, vor fi percepute lunar pentru metoda dvs. de plată în ziua calendaristică corespunzătoare începerii lunii de facturare. În unele cazuri, data plății se poate modifica, de exemplu dacă metoda dvs. de plată nu a fost soluționată cu succes sau dacă calitatea de membru plătitor a început într-o zi care nu este inclusă în fiecare lună calendaristică.

o 3.2. Metode de plată. Pentru a utiliza serviciul GlobSatIP, trebuie să furnizați un card bancar valid. Dacă o plată nu este soluționată cu succes, din cauza expirării, a fondurilor insuficiente sau un alt motiv și nu vă anulați abonamentul, este posibil să suspendăm accesul la serviciu până când vom fi taxat cu succes o metodă de plată valabilă. Pentru unele metode de plată, emitentul vă poate percepe anumite taxe, cum ar fi taxele de tranzacție străină sau alte taxe legate de procesarea metodei de plată. Taxele locale pot varia în funcție de metoda de plată utilizată. Consultați furnizorul de servicii bancare pentru metoda de plată aleasă.

o 3.3. Anulare.

Puteți să vă anulați în orice moment abonamentul la GlobSatIP și veți continua să aveți acces la serviciul GlobSatIP până la sfârșitul perioadei de facturare lunare. În măsura permisă de legea aplicabilă, plățile nu sunt rambursabile și nu furnizăm rambursări sau credite pentru perioadele de utilizare de o lună parțială sau pentru serviciul GlobSatIP neutilizat. Dacă doriți sa vă anulați calitatea de membru, trebuie sa ne anunțați în scris prin email cu 5 zile lucrătoare înainte de data emiterii facturii. În cazul în care nu vă manifestați dorința de a anula abonamentul în condițiile de mai sus, abonamentul se reînnoiește pentru încă o luna calendaristică.

o 3.4. Modificări ale prețurilor și ale planurilor de abonament. Putem schimba planurile de abonament și prețul serviciului nostru din când în când; cu toate acestea, orice schimbări de preț sau modificări ale planurilor noastre de abonament se vor aplica dvs. nu mai devreme de 30 de zile de la anunțarea dvs.

  1. Serviciul GlobSatIP

o 4.1. Trebuie să aveți vârsta de 18 ani sau vârsta majoratului în țara, statul sau teritoriul de rezidență, pentru a deveni membru al serviciului GlobSatIP. Minorii pot folosi serviciul numai sub supravegherea unui adult.

o 4.2. Sunteți de acord să utilizați serviciul GlobSatIP, inclusiv toate caracteristicile și funcționalități-le asociate acestuia, în conformitate cu toate legile, regulile și reglementările aplicabile sau alte restricții privind utilizarea serviciului pe teritoriul în care vă aflați. Sunteți de acord să respectați termenii și condițiile impuse de furnizorul serviciilor de TV ales.

o 4.3. De asemenea, sunteți de acord să nu: eludați, eliminați, modificați, dezactivați, degradați sau înlăturați oricare dintre elementele de protecție a serviciului GlobSatIP sau echipamentului GlobSatIP;

o 4.4. De asemenea, sunteți de acord să nu decompilați, să inversați sau să dezasamblați orice software sau alte produse sau procese accesibile prin intermediul serviciului GlobSatIP; introduceți orice cod sau produs sau sa manipulați conținutul serviciului GlobSatIP în orice mod;  să utilizați orice metodă de extragere a datelor, sau de colectare a datelor. În plus, sunteți de acord să nu încărcați, să postați, să trimiteți prin e-mail sau să transmiteți în alt mod materiale destinate să întrerupă, să distrugă sau să limiteze funcționalitatea oricărui software, hardware sau echipament de telecomunicații asociate serviciului GlobSatIP, orice alt cod de computer, fișiere sau programe. Putem rezilia sau restricționa utilizarea de către dvs. a serviciului nostru dacă încălcați acești Termeni de utilizare sau sunteți implicat în utilizarea ilegală sau frauduloasă a serviciului.

o 4.5. Calitatea accesării serviciului GlobSatIP poate fi afectată de o varietate de factori, cum ar fi locația dvs., lățimea de bandă disponibilă și/sau viteza conexiunii la Internet. O viteză de descărcare constantă de cel puțin 20 Mbps doar pentru echipamentul GlobSatIP este obligatorie la nivelul acestuia pentru a accesa serviciului în condiții optime.

o 4.6. Sunteți responsabil pentru toate taxele de acces la Internet. Consultați furnizorul de servicii Internet pentru informații despre posibilele taxe de utilizare a datelor pe Internet. Este recomandată utilizarea unui abonament de internet cu trafic nelimitat.

o 4.7. Software-ul GlobSatIP este dezvoltat de sau pentru GlobSatIP și este proiectat pentru a permite accesarea semnalului de satelit prin dispozitivele GlobSatIP. Acest software poate varia în funcție de dispozitiv și de mediu, iar funcționalitățile și caracteristicile pot diferi de asemenea între dispozitive. Recunoașteți faptul că utilizarea serviciului poate necesita software deținut de către o terță parte care este supus licențelor unei terțe părți. Sunteți de acord că puteți primi în mod automat versiuni actualizate ale GlobSatIP și ale software-ului terț asociat.

  1. Diverse  

o 5.1. Legea aplicabilă. Acești Termeni de utilizare vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României. Acești termeni nu vor limita niciun drept de protecție a consumatorului de care ați putea beneficia conform legilor obligatorii din țara dvs. de reședință.

o 5.2. Relații Clienți. Pentru a afla mai multe informații despre serviciul nostru și despre caracteristicile acestuia sau dacă aveți nevoie de asistență pentru contul dvs., vizitați Centrul de ajutor GlobSatIP de pe site-ul nostru. În anumite situații, Serviciul Clienți ar putea să vă ajute cel mai bine, utilizând un instrument de asistență la distanță, prin care avem acces complet la echipamentului GlobSatIP. Dacă nu doriți ca noi să avem acest acces, nu ar trebui să vă dați acordul de sprijin prin intermediul instrumentului de acces la distanță și vă vom ajuta prin alte mijloace.

o 5.3. Supravieţuirea clauzelor. Dacă orice prevedere sau prevederi ale acestor Termeni de utilizare vor fi considerate nevalabile, ilegale sau neaplicabile, validitatea, legalitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi rămân în vigoare.

o 5.4. Modificări ale Termenilor de utilizare. GlobSatIP poate, din când în când, să modifice acești Termeni de utilizare. Vă vom anunța cu cel puțin 30 de zile înainte ca aceste schimbări să vi se aplice.

o 5.5. Comunicații electronice. Vă vom trimite informații referitoare la contul dvs. (de exemplu, autorizații de plată, facturi, modificări ale parolei sau metode de plată, mesaje de confirmare, notificări) numai în formă electronică, de exemplu prin e-mailuri la adresa dvs. de e-mail furnizată la înregistrare.

 

Ultima actualizare: 10 decembrie 2018