Despre noi

Specialiști în telecomunicații. Pasionați de televiziune.

Companie tânără, experiență mare.

GlobSatIP a fost înființat în 2017 de profesioniști cu experiență în domeniul tehnologiei informației.

Suntem experți în telecomunicații și tehnologia informației, suntem pasionați de internet și televiziune. Serviciul nostru se adresează celor care doresc televiziune prin satelit, însă nu pot instala o antena parabolică. Împreună cu producători, lideri ai segmentului, am dezvoltat și folosim echipamente de cea mai bună calitate, astfel încât oricine poate avea acces la canalele TV preferate.

GlobSatIP ofera o alternativă practică și accesibilă celor care vor televiziune prin satelit fără antenă.

ABORDAREA NOASTRĂ

GlobSatIP – Satellite TV without antenna
Mizăm pe ingeniozitate

Căutăm și dezvoltăm soluții inovatoare, dar stabile și de încredere. Studiem și folosim cele mai noi tehnologii, trecându-le însă prin filtrele utilității și fiabilității. Lucrăm numai cu producători de echipamente de înaltă clasă.

GlobSatIP – Satellite TV without antenna
Suntem riguroși

Suntem responsabili și riguroși, ne concentrăm energia și resursele astfel încât să nu pierdem din vedere obiectivele principale. Verificăm și testăm succesiv, ca să asigurăm produse și servicii de cea mai bună calitate.

GlobSatIP – Satellite TV without antenna
Construim încredere

Timpul clienților noștri este important. Ne străduim să facem lucrurile clare, să propunem servicii eficiente și ușor de folosit, cu interacțiune minimală, pași simpli și suport adecvat în caz de nevoie.

GlobSatIP – Satellite TV without antenna
Ne dezvoltăm cu măsură

Suntem ancorați în tehnologie și ne preocupă continuu găsirea de soluții noi sau alternative mai bune. Vizăm, desigur, extinderea serviciilor și a ariei de acoperire, însă am ales o dezvoltare controlată, cu pași mici, astfel încât să putem menține calitatea la cel mai înalt nivel.

*Note:
• O conexiune la internet (minim 20 mb/s) este obligatorie pentru funcționarea serviciilor de conversie Satelit-IP oferite de GlobSatIP.
• Un abonament achiziționat de la unul dintre distribuitorii prezenți pe sateliții acoperiți de serviciile noastre de conversie este, de asemenea, obligatoriu.
• Pentru abonarea la serviciile distribuitorului preferat, clientul trebuie să urmeze pașii și procedurile acestuia (pot fi consultate pe site-ul său oficial) și are obligația să respecte termenii și condițiile impuse de distribuitorul de televiziune prin satelit al cărui abonat este.

TESTIMONIALE

Mulțumim. Ne străduim să fim mai buni.

AFLĂ MAI MULTE

Mai multe detalii despre servicii și receptor găsești aici. Dacă ai întrebări despre serviciile noastre poți verifica și secțiunea Întrebări frecvente. Sau ne poți contacta pentru relații suplimentare folosind datele de contact și formularul din secțiunea Contact.